Over

Over

Aan Timber Wooden Floors heeft u een betrouwbare partij omtrent alles wat met houten vloeren te maken heeft:

1

Alle kennis in huis
Ons motto is: luxe begint bij kwaliteit, en kwaliteit begint bij vakmanschap. Hout kent voor ons geen geheimen meer. We zijn gespecialiseerd en gepassioneerd in het leveren, leggen en onderhouden van vloeren en trapdelen van eikenhout, voor de zakelijke, maar steeds vaker ook de particuliere markt.

2

Kwaliteit zit in de details
Timberwoodenfloors levert hoge kwaliteit, zeer professioneel vakwerk af. Ons oog voor detail brengt ons dikwijls naar prachtige grote projecten over de hele wereld. Zo vindt u onze eikenhouten vloeren in bijvoorbeeld golfresorts en hotels in Engeland, de Zwitserse Alpen, in Kroatiƫ en zelfs in Rusland.

3

Wat doen wij voor u
Op het gebied van houten vloeren vrijwel alles! Overweegt u een nieuwe houten vloer, een renovatie van uw parket of trap, en wenst u daarbij professionele begeleiding en advies, een juiste prijs en uiteraard de perfecte afwerking? Laat het ons weten en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

4

Wij komen bij u langs
Als u het wenst, komen wij vrijblijvend bij u langs voor vakkundig advies op maat. Alle mogelijke (eiken) houtsoorten nemen wij in kleinformaat mee zodat u, in uw eigen inrichting kunt bekijken welke soort en welke behandeling het beste bij uw wensen past bel of mail ons voor het maken van een afspraak.

Werkwijze

Timber Wooden Floors levert vakwerk af in alle zaken omtrent houten vloeren. Onze werkwijze is als volgt:

Contact

Neem contact met ons op met uw vraag over uw houten vloer.

Bezoek

U maakt een afspraak en we komen bij u langs wanneer het schikt.

Advies

We maken een passend vrijblijvend advies of een offerte voor u.

Uitvoering

We ontfermen ons over een professionele uitvoering van het werk en eventuele nabehandeling.

Neem contact op